dimarts, 16 de febrer del 2016

Sortides grupals

Aquest últim mes i mig entre Gener i el que portem de Febrer ha sigut complicat quedar totes les setmanes amb en Braidel, jo tenia els examens i treballs finals i estava bastant liada, també una sortida, per Carnaval, la vam haver d'anular a última hora pel temps, que no era gaire favorable. Tot i això les sortides que hem pogut fer, que han sigut les dues grupals, han sigut molt divertides i entretingudes.

Partidet de fútbol

El dia 16 de Gener vam quedar en Braidel i jo amb en Roger i la seva mentora la Mireia, i en Ibrahima i la seva mentora la Rocio. Vam anar al parc de darrera la biblioteca de Blanes, que hi ha una petita pista de fútbol, per fer un partidet. Com era d'esperar ens va fer gràcia fer-ho mentores contra mentorats, i així va ser. Va acabar resultant molt esgotat, sobretot per a nosaltres les mentores, que ja no aguantem tant com ells que sembla que tinguin piles inesgotables, però molt divertit. Com va ser pel matí, abans de tornar cap a casa per dinar, vam decidir anar a donar un passeig pel passeig de mar, que feia un solet molt bo. Vam acabar la sortida pujant a la Palomera, i els hi va agradar molt ja que hi havia algun dels nens que mai havia pujat.







Parc Francesc Macià

Aquest passat dissabte 13 de Febrer vam decidir passar el matí al parc Francesc Macià de Malgrat de Mar. Vam agafar el bus a les 10 per a que ens portés cap allà i vam estar fins la 1. Vam anar amb la Jennifer, en Dani, la Valentina i en Roger, amb les seves respectives mentores. Va ser un matí molt divertit, aquest parc és molt gran i hi han varies parts per a jugar a diferents coses. S'ho van passar d'allò més bé, en Braidel amb la Jennifer sobretot que ja es coneixen i com eren els més petits més van disfrutar, i van acabar esgotats, jugant a fútbol amb altres nens del parc, tirant-se per les tirolines que hi ha... fins i tot algunes mentores ho vam fer (encara que per l'insistència d'ells, però no ens va costar molt acceptar-hi jajaja).









Fins aviat rossinyolets!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada